Søndag, 08 Marts 2015 20:30

Ulve besøger Lyngby Brandstation

Vores ulveflokke har flere gange besøgt den travle lokale brandstation hvor vi både har set på deres udstyr og prøvet at være brandmand / ambulanceføre for en kort stund.

Published in Nyheder
Søndag, 08 Marts 2015 16:11

Efterårstur 2009

Så var vi på farten igen, denne gang på vores Efterårstur i 2009

Published in statisk information
Søndag, 08 Marts 2015 16:08

Forårstur 2005

Så var vi på farten igen, denne gang på vores Forårs tur i 2005

Published in statisk information
Søndag, 08 Marts 2015 15:54

Distriktslejrbål 2011

Den 11. oktober klokken 18 troppede en masse glade spejdere fra distriktet op på Troldehøj. ca 70 ulve, juniorer, spejdere og ledere fra 5 af distriktets grupper havde taget turen til Lundtofte for at deltage i lejrbålet. Det var en rigtig hyggelig aften, hvor vejrguderne var rimelig med os. Der var alle slags indslag - både sang, sketch, leg osv. Desuden fik to spejdere fra Charlottenlund gruppe overrakt henholdsvis en 10 års og en 25 års stjerne.

Published in statisk information
Søndag, 08 Marts 2015 15:52

Gruppe Grill 2009

Vi var samlet på Troldehøj til årets gruppe grill hvor vi nød solen og hyggen...

Published in statisk information
Søndag, 08 Marts 2015 15:48

Gruppe Grill 2004

Vi var samlet på Troldehøj til årets gruppe grill hvor vi nød solen og hyggen...

Published in statisk information
Søndag, 01 Marts 2015 14:55

Vinterbivuak

Klanens vinterbivuak gik til Vestskoven, shelteret ved Kroppedal i Taastrup hvor overnatning skete i det fri. Se de stemningsfyldte billeder her:

Published in Nyheder
Søndag, 01 Marts 2015 14:52

Distriktsweekend

Arresø Centret summer af aktivitet fra de ca. 110 bævere og ulve fra Ermelunden Distrikt der forsøger at gøre verden til et bedre sted efter at have haft besøg af Spejderman og BP, som fortalte dem at der var brug for deres hjælp for at vise at man skal hjælpe hinanden og gøre noget godt for hinanden - det var der nemlig en masse mennesker rundt omkring i verden der havde glemt. Så gik turen ellers jorden rundt i banderne - der blev fundet nøgler i ørkensand i Egypten, bygget broer i Rusland, fundet skatte i Peru og meget meget mere! Heldigvis fik spejderne vist folk over hele verden hvor meget nemmere det er at løse opgaverne når man samarbejder og hjælper hinanden.

Om aftenen blev der lavet foliebakkemix på et kæmpe bål og trods masser af regn blev de fleste mætte og klar til lejrbål. Her kom vi på løvejagt, sang om papegøjen fra Amerika og meget meget mere indtil det hele blev afbrudt af en kæmpe-edderkop, som selvfølgelig skulle fanges inden alle kunne krybe i poserne enten ude i teltene eller inde i hytten.

Søndag formiddag kom Spejderman igen på besøg. Han var så imponeret af bævernes og ulvenes indsats lørdag at han tilbød at dele lidt ud af sin super-helte skills, så der blev trænet i bl.a. styrke og hurtighed.

Inden alle kunne tage hjem med en masse nye oplevelser i tasken skulle vinderne af årets distriktsturnering kåres. For ulvene blev det en bande fra 3. Lyngby og hos bæverne kom vinderne fra Hellerup - stort tillykke! Ser du nogen med årets distrikts-turneringsmærke syet på uniformen kan du jo spørge dem hvad de synes var det allersjoveste på weekenden!

Published in Frontpage
Nyeste billeder
Nyheder
Mest læste
Vores hytter
Hotel Olsen

Hotel Olsen

Udlejningshytte
Nattergalevej 8, 3450 Allerød
Troldehøj

Troldehøj

Mødehytte
Kulsviervej 91, 2800 Lyngby
Baunen

Baunen

Mødehytte
Carlhøjsvej 91, 2800 Lyngby