×

Fejl

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but images/Arbejdsdag is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Hotel Olsen

Rate this item
(15 votes)

Hytten "Hotel Olsen" er bygget i 2 etaper. Første del blev opført i midten af 50’erne og den store soveafdeling blev bygget i 1967. Hytten ligger på en dejlig grund i det nordlige Allerød tæt på Store Dyrehave og Tokkekøb Hegn.

De senere år er den blevet renoveret, senest i 2018/19 med nye døre, vinduer og køkken. Vi har fået støtte fra A.P Møller Fonden, Johannes Fogs Fond og Lyngby-Taarbæk kommune - og vi er meget taknemmelige for alle bidragene.
 
Hotel Olsen kan bruges til weekendture, sommerlejre o.lign. Der er plads til ca. 28 overnattende, heraf fire i lederrum. Hytten er på i alt 120 m² og der er en tilhørende grund på ca 4600 m², med bålplads og teltplads med vidunderlig udsigt over søen.
Adressen er: Nattergalevej 8, 3450 Allerød. Se på googlemaps. Der er indkøbsmuligheder i Allerød.  
Hytten er ikke handicapvenlig.
Bemærk: Hytten kan lejes ud til spejdergrupper, børnehaver og lignende, men ikke til skoleklasser over 7. klasse, gymnasieklasser, universiteter eller hvis det er til fest. Hytten er heller ikke velegnet til store (larmende) grupper af børn - beklager, men det er ikke velset af naboerne, der også har ret til at bruge deres haver. Download vores folder om hytten her
Udlejning:
Kalenderen viser om hytten er udlejet. Vi har vinterlukket fra midten af november til midten af februar - beklager igen.

Hvis du ønsker at leje hytten, skal du helst maile eller evt. ringe til hytteudlejeren: 

Ulrik Bing                Frederiksdalsvej 181, 2830 Virum
Mobiltlf: 20 950 957
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Hvis du skriver, skal jeg gerne have følgende oplysninger:
Vil du/I leje hytten eller bare høre mere om den?             Hvilke datoer skal du bruge hytten?
Din adresse og telefonnummer                                       Antal personer
Om du/I er spejdere (og hvilken slags og hvorfra) eller en organisation/forening eller en skole/institution eller privat
Om du evt. vil have lejekontrakt mm. som en Adobe Acrobat fil, du selv udskriver og returnerer?


Priser:
Weekend 2800 kr.   Fra fredag kl. 16.00 til søndag kl. 22.00 - der er ingen forskel om I bruger hytten to eller tre dage.
Én hverdag uden overnatning 800 kr.
Hverdagsovernatning 1000 kr.  - altså et døgn
3 hverdage koster 2800 kr
4 hverdage koster 3800 kr
5 hverdage koster 4800 kr.  
Uge – 7 dage giver 6000 kr.   

Hertil lægges betaling for el á kr 5 pr kWh.

Depositum på kr 1500.- (2000 kr for 4 dages udlejning eller mere) betales ved kontraktens indgåelse (konto 1131591, reg.nr. 1551, KFUM-Spejderne i Danmark, 1. Lyngby Gruppe, Holmehaven 7, 2670 Greve.  Husk at skrive kontraktnummer og lejers navn på indbetalingen) og lejen betales senest en uge inden lejemålets start. Depositum refunderes med fradrag for el og evt. skader ca 14 dage efter lejemålet.

Hotel Olsen har et pænt køkken renoveret i 2019. Foto 1 og foto 2. Her er bl.a komfur m/varmluftovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine samt service til 28 personer og diverse køkkenredskaber. De 2 baderum er renoveret i 1999 og begge har brusenicher med varmt og koldt vand.
Hytten opvarmes med elvarme suppleret med brændeovnen i stuen. Lidt flere billeder her: http://www.1lyngby-lundtofte.dk//olsen/index.html

Offentlig transport: Bus 335 kan bruges. Tjek rejseplanen.dk Ellers er der en 40-50 minutters gåtur fra Allerød station. Turen gennem skoven er ganske nydelig.


Kort over området:
De kan findes/anskaffes/købes her: https://info.fiforientering.dk/vare-kategori/kort/ og https://www.findveji.dk/projects/6048 

Nyeste billeder
[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but images/Arbejdsdag is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.
Nyheder
Mest læste
Vores hytter
Hotel Olsen

Hotel Olsen

Udlejningshytte
Nattergalevej 8, 3450 Allerød
Troldehøj

Troldehøj

Mødehytte
Kulsviervej 91, 2800 Lyngby
Baunen

Baunen

Mødehytte
Carlhøjsvej 91, 2800 Lyngby